2324051545 Μαυρόλοφος, Σερρών moisidis88@windowslive.com
hero image
 
 
 
 
 
Moisidis MetAl 
Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές - Κουφώματα | Σέρρες

Στην επιχείρηση αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών Moisidis MetAl παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τάσεις και την εξέλιξη στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών ώστε να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ό,τι πιο σύγχρονο και λειτουργικό για το χώρο σας.

Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, όπως με την EXALCO στα κουφώματα αλουμινίου και την SALAMANDER στα συστήματα PVC, προσφέροντας ασφάλεια και υψηλή ποιότητα σε κάθε εφαρμογή.

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εξυπηρετώντας κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, χώρους εστίασης κ.α. στις Σέρρες και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Στοχεύουμε σε ένα άρτιο τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου, τις επιθυμίες σας και το στυλ που σας αντιπροσωπεύει.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & PVC
Συστήματα κουφωμάτων (ανοιγόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα) για κάθε άνοιγμα και διάσταση, καθώς και συστήματα ρολού και σίτας υψηλών προδιαγραφών εξασφαλίζοντας μέγιστη ηχομόνωση, θερμομόνωση και στεγάνωση.
 
     
     
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Εξειδικευμένες τεχνικές κατασκευής για πόρτες, παράθυρα, στέγαστρα, κάγκελα, διαχωριστικά, περιφράξεις, γκαραζόπορτες με υλικά υψηλής ποιότητας, σύγχρονο σχεδιασμό και ποικίλες εφαρμογές.
 
     
     
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ
Εξατομικευμένες λύσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που περιλαμβάνουν παραδοσιακά κάγκελα, κάγκελα ασφαλείας, αυλόπορτες, περιφράξεις, σκάλες και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές στα μέτρα σας.
 
     
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.