2324051545 Μαυρόλοφος, Σερρών moisidis88@windowslive.com
Moisidis MetAl
Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές - Κουφώματα | ΣέρρεςΗ επιχείρηση Moisidis MetAl, έχει έδρα στο Μαυρόλοφο Σερρών και δραστηριοποιείται σε παντός είδους κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου, καθώς και σε κουφώματα αλουμινίου και PVC.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στις αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές έχοντας φέρει εις πέρας πολυάριθμα έργα στις Σέρρες, στην Καβάλα, τη Δράμα την υπόλοιπη χώρα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & PVC

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & PVC

Συστήματα κουφωμάτων για κάθε άνοιγμα και διάσταση, καθώς και συστήματα ρολού και σίτας υψηλών προδιαγραφών εξασφαλίζοντας μέγιστη ηχομόνωση, θερμομόνωση και στεγάνωση.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Εξειδικευμένες τεχνικές κατασκευής για πόρτες, παράθυρα, στέγαστρα, κάγκελα, διαχωριστικά, περιφράξεις, γκαραζόπορτες με υλικά υψηλής ποιότητας, σύγχρονο σχεδιασμό και ποικίλες εφαρμογές.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ

Εξατομικευμένες λύσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που περιλαμβάνουν παραδοσιακά κάγκελα, κάγκελα ασφαλείας, αυλόπορτες, περιφράξεις, σκάλες και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές στα μέτρα σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στόχος μας είναι η κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε πελάτη, ιδιώτη ή επαγγελματία, εγγυώμενοι για την ποιότητα κατασκευής, την ασφάλεια, την άριστη τοποθέτηση και την αντοχή στο χρόνο και τις κλιματολογικές συνθήκες για κάθε μας έργο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ